Med stora kliv

Hejsan hallå alla glada där ute !
Fredag förmiddag och humöret är på topp (Y).
Kändes även bra att få lite ensam tid med Britta igår då vi oftast pratar i den stora gruppen. Vi har ju våra loggböcker som handledarna samlar in varje vecka där vi kan skriva ner tankar och dylikt. Det är mer personligt men det var även skönt att kunna uttrycka sig i ord bakom stängda dörrar.
Spelgruppen var på frinavet och kollade upp roliga spel vi ska använda oss av under veckan. Vi har inte sprungit på någon från spelgruppen än så har inte så mycket info om hur det gick men det är ett glatt pch härligt gäng spelgruppen så vi tror det blev jätte bra!

Nu när det närmar sig tänkte vi även ha en liten presentation av alla i PA gruppen. Kanske även kan få med några av handledarna och andra som är involverade i secondchance? 
Kan tänka oss att ni börjar bli lite nyfikna nu på oss som sitter bakom datorn och skriver ! 
Kanske redan på måndag att första presentationen ligger uppe?
Tills dess... trevlig helg! 

/ Sanna&Josefin   


Kanske blir det detta spel, twister, vi roar oss med i april?

Möte på Pronova

Mötet gick jätte bra då vi tillsammans med de vuxna satt och diskuterade kring vad som kommer ske veckan i april. Jag ser verkligen fram emot att få möta alla de andra ungdomarna, ska bli jätte roligt!

/Johanna


Imorgon Torsdag

Hej hallå bloggen och alla ni läsare!
Imorgon är det torsdag vilket innebär projekttid för oss.
Våra projektider innefattar "möten". Vi brukar allttid sitta i stora gruppen och prata , diskutera och bestämma men imorgon ser det annorlunda ut då spelgruppen ska till frinavet och bestämma lite vilka spela vi ska använda oss av under själva projektveckan på vildmarkshotellet i april. Tack frinavet att ni lånar ut era spel! Jag,Josefin och Johanna ska sätta oss ner med våran handledare Britta och diskutera hur det går för oss i "Dokumentations gruppen" fint namn! Men jag hoppas på att hon tycker det går lika bra som vi tycker att det går. Kommer uppdatera flera gånger per dag ute på hotellet under själva veckan så följ oss då! Kanske även blir lite bloggande på engelska?
Vi hörs imorgon efter samtalet med Britta!
/ Sanna

efter en lång tid

nu har det varit jullov och det är vi självklart väldigt glada över. Men nu börjar hårdarbetet igen! Det är kul också, jag skulle ljuga om jag sa att jag inte varit lite rastlös över lovet också..

Möte idag på Second Chance och vi var ett stort gäng, det börjar nu sätta sig, och jag känner verkligen att det här kommer att gå jättebra! Med vårat engagemang i det här projektet vore det riktigt illa om det inte slutade bra!
Nu kommer det lite bilder ifrån Vildmarkshotellet,
på första bilden är det Sanna och Nikki!
/ Josefin




RSS 2.0