Vi kör trots askregnet

Hej hallå!
Nu sitter vi inne i hygenan och chillar. Nej vi jobbar hårt! Lite logg om första intrycken här på hotellet. Tekniken strular lite men vi hoppas att det ordnar sig.
Lite uppdatering.
Det kommer ca.144 personer hit från länder som danmark, ungern, polen, tyskland aa lite såå. Det alltså 144 personen med lärare och elever. Vi är ca.100 personer mindre än vad vi räknat med. SKänker en tanke till portugal, spanien, frankrike och england. Men ikväll kommer danmark + de svenskar som ska delta och imorgon tysklan, holland, ungern. PÅ tisdag rullar polackerna in. Kommer bli skojskoj fintfint!

Vi kommer att köra på med våra aktiviteter som planerat och vi får helt enkelt förvänta oss mindre antal personen som deltar. Det kommer som sagt att vara mycket folk här och vi trot att det kommer att vara mycket att göra i vilket fall!

Nu efter bara några timmar på hotellet har vi börjat rigga upp spelrummern, haft möte samt ätit en kanon god lunch! Maten är inte att klaga på iallafall, vi kommer nog att trivas den här veckan..He he he...

Morsning korsning, mer info kommer sen!

Sanna&Josefin




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0